‘sparringspartner’ voor het bestuursteam

09-05-2023 | Maarten Swagerman Voorzitter RVC Habitat Lekker Leven

Hallo! Ik ben Maarten Swagerman en ik mag samen met Marc Bindels en Marian Draaisma samen de Raad van Commissarissen van Habitat Lekker Leven vormen. Samen met het bestuursteam van Theo, Walter en Erik denken we na over hoe de organisatie Habitat Lekker Leven de best mogelijke plek voor deelnemers én medewerkers is.

Als Commissaris zijn we een soort van ‘sparringspartner’ voor het bestuursteam en zijn we betrokken bij grote keuzes rondom kwaliteit, financiering én aankoop van bijvoorbeeld een nieuwe locatie. Dat doen Marc, Marian en ik ieder vanuit ons eigen specialisme. 
We ontmoeten elkaar meerdere malen per jaar en we bellen/mailen of spreken vaker af als dat nodig is. We hebben afgesproken dat we het ‘toezicht’ als Commissarissen dit samen met het bestuursteam invullen. Als voorzitter ben ik daar extra trots op omdat dit volgens mij heel erg aansluit bij de werkwijze binnen HLL. De deelnemers mogen maximaal laten zien wat ze kunnen, de medewerkers, de bestuurders en dat geldt voor ons als Commissarissen ook. 


 

Contact

Direct contact

Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op

Wilt u direct contact met ons? U kunt ons ook altijd bellen! klik hier

Top